tepro_logoclaim_4c_new_96dpi.jpg

TEPRO márka

ATEPRO német gyártó cég grillezőket, azok kiegészítőit, grill kerti bútorokat, pléh és műanyag kerti fészereket, kerti házakat, pavilonokat, garázsokat és garázsbeállókat, kerti fűtőelemeket és egyéb kerti kiegészítőket kínál. Termékeink kiváló minősége a legfőbb célunk. Cégünk ügyvezető igazgatója, Michael Schmidt, folyamatosan együttműködik azzal a nemzetközi csapattal, melynek feladata a minőségellenőrzés partnerirdáinkban egész Európában ás Ázsiában. A TEPRO termékeket CU és TÜV minőségi bizonylattal látták el.

A grillezés tudománya már több ezer évre nyúlik vissza, ennek ellenére az utobbi időben hatalmas fejlődésen megy keresztül, és újkori reneszánszát éli. A TEPRO cég igyekszik az ételek hőkezelésének legkülönfélébb módjait közvetíteni vásárlóinak, a hagyományos faszénen vagy gáz grillezőkön való grillezéstől kezdődően a füstben való füstölésig bezárolólag, de nem feledkezhetünk meg az egyik legrégebbi sütési technikáról sem, mely nyílt lángon tűzrakóhelyek segítségével történik. A TEPRO tradicionális családi cég, melynek gyökerei a múlt század 80-as éveibe nyúlnak vissza, amikor is a cégalapító Heinz Schmidt behozta az USA-ból Németországba az első gáz grillezőt, megteremtve ezáltal a grillezés bölcsőjét.

A TEPRO cég számára, a grillezés nem csupan az ételek hőkezelését jelenti, de egyben a modern életstílus része, szenvedély a finom ételek iránt. A grillezés az utóbbi időkben elsősorban társasági eseménynek számít, amikor összegyűlik az egséz család, a barátok, de egyre gyakrabban válik az üzleti élet részévé is, amikor a cégek nem formális, kötetlen hangulatú rendezvények keretén belül, finom ételekkel látják vendégül ügyfeleiket. A TEPRO áruválasztéka tehát minden alkalomra gondol, egyénre, kisebb vagy nagyobb családi találkozókra, nagy társasági partykra vagy sütés, füstölés, grillezés szerelmeseire. 
 

sidlo_1.jpg
tepro-germany-brand.png